Pages Navigation Menu

Bemutatkozás

front3

 

„Nagyon régen ismerjük egymást, de ez az első eset, hogy most be is nézel hozzánk! Már az idejére sem emlékszem, hogy mikor ültél le egy kis pizzára!
Félsz, hogy elkötelezett leszel? J”

/Némiképp átalakított részlet a Keresztapa c. filmből/

 

Egy falat Itália! Hogy hol? Egerben, a vár alatt! Mintha csak a mediterrán vidék valamely hangulatos kis városkájában járnánk, pedig ez a nyugodt környék alig két perc sétára található Eger szívétől, a Dobó tértől.

A hangulatos helyhez minőségi finomságok járnak. Ne lepődj meg, ha a rendelés után kihoznak eléd egy hatalmas pizzát. Ez nem olyan, mint amit máshol esetleg megszoktál. Vékony, kézzel készült tészta, prémium alapanyagokkal. Az egyedi íz a speciális feltétek miatt garantált. A sonka tényleg pármai, a sajtok – így a parmezán is – Olaszországból érkeznek, mi pedig bár magyarok vagyunk, ellestük és tudjuk a titkot, hogyan lehet igazi olaszos pizzát készíteni!

A Keresztapa (Il Padrino) 2009 óta üzemelteti ezt a helyet, akkor vettük át az 1991-ben indult Pizza Clubot. Akkor úgy döntöttünk, hogy stílust váltunk: igazi olaszos pizzákat fogunk készíteni. Pizzáinkat teljes kiőrlésű lisztből, vagy akár fokhagymás tejfölös alappal is kérheted. Extra feltét is lehetséges, de saláták és desszertek közül is válogathatsz. A pizza mellé sört, bort, kávét, teát, röviditalokat, üdítőket is fogyaszthatsz.

A puding – és a pizza – próbája az evés, ezért mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy próbálja ki az Il Padrino pizzákat. Ezt már Don Vito Corleone is megmondta: „Az én ajánlatomat nem fogod visszautasítani.”